Åkers Krutbruk är en av Sveriges nyaste jaktbutiker som specialiserar sig på allt som rör jakt. Butiken har ett stort utbud av vapen, ammunition, jaktkläder och tillbehör för alla typer av jägare.

Butiken är belägen i en gammal krutbruk i Åkers Styckebruk, som har en lång tradition av vapentillverkning och vapenhistoria. Butiken är inredd med respekt för den gamla krutbruksmiljön och skapar en unik atmosfär som gör det till en trevlig plats att besöka för både erfarna jägare och nybörjare.

Åkers Krutbruk har ett brett sortiment av vapen, inklusive hagelgevär, studsare och pistoler från ledande tillverkare såsom Beretta, Blaser, Browning, Sako och Tikka. Butiken erbjuder även ett stort utbud av ammunition, både för jakt och för sportskytte.

Förutom vapen och ammunition så finns det även ett stort utbud av jaktkläder och tillbehör. Butiken har ett brett sortiment av jaktkläder från välkända varumärken såsom Härkila, Seeland och Pinewood. Det finns även en mängd olika tillbehör tillgängliga, inklusive kikarsikten, hundutrustning och jakttillbehör som lockpipor och lockflöjter.

Åkers Krutbruk sätter kunden i fokus och personalen har stor kunskap och erfarenhet inom jakt och vapen. Butiken är en plats där jägare kan samlas för att utbyta erfarenheter och få råd och tips från experter. Det finns även möjlighet att boka vapenskötselkurser och annan utbildning i butiken.

Sammanfattningsvis är Åkers Krutbruk en av Sveriges mest spännande jaktbutiker som erbjuder ett brett sortiment av vapen, ammunition, jaktkläder och tillbehör. Butiken är belägen i en unik miljö som skapar en trevlig atmosfär och personalen har stor kunskap och erfarenhet inom jakt och vapen. Oavsett om du är en erfaren jägare eller nybörjare så är Åkers Krutbruk en butik som du definitivt bör besöka.